Årsprogram

Årsprogram

Tillåt dig att ta små steg och du kommer att märka en stabil skillnad.

När du ger dig själv behandlingar, teori och övningar under en längre planerad tid gör du det möjligt för dig själv, din kropp, dina känslor och tankar att utvecklas, och du kommer att uppleva en ökad inre trygghet. Du tillåter dig själv att bli mer kroppsmedveten och vara i kontakt med ett levande känsloliv. Det gör att du successivt känner dig tryggare med en ökad tillit till dig själv och livet. Du kommer efter en tid uppleva att du mår bättre, är friskare och får ökad livskvalité. Behandlingsformen har goda resultat på spänningar, ömhet, stelhet och eller smärta i muskler och leder, för högt blodtryck, dålig blodcirkulation, huvudvärk, migrän, mensvärk, lågt immunförsvar, matsmältningsproblem, ADHD, sömnproblem och trötthet, stress av olika slag, ångest, depression, förvirring, dåligt minne, inlärningsproblem, humörsvängningar koncentrationssvårigheter, beroende. Vid behov även lymfmassage och Bars.


Årsprogrammet är individanpassat med behandlingar, teori och olika aktiviteter under 12-18 månader och innehåller:


  • 20 Kildenbehandlingar, á 2 timmar, där vi även har möjlighet att jobba med t ex drömförståelse och andra delar som tillhör Kildenterapin.


  • 6 timmar teori där vi pratar om kroppens olika psykiska områden, dvs hur psyket är knutet till massagen. Här ingår även teori om medveten andning.


  • Meditationsträning som är anpassad till teorin och behandlingarna


  • Medveten andning


  • Relaxatorn hjälper dig att förbättra dina andningsvanor, reducera stress och oro, samt hjälper till att  syresätta blodet.


  • Sovtejp (140 remsor) för en bättre sömn. Vår kropp läker, reparerar och återhämtar sig när vi sover, därför är det viktigt hur vi andas när vi sover. Näsandning när vi sover ökar chanserna att din kropp kan slappna av och få den vila och återhämtning den behöver. Att tejpa munnen på natten är ett synnerligen enkelt, men ändå väldigt kraftfullt verktyg.


  • Upp till 10 timmar valfria behandlingar eller telefontidstimmarDu betalar endast 25 5oo kr när du betalar vid ett tillfälle. Det totala värdet är 37 000 kr!

25 500 kr vid ett betalningstillfälle i förskott – du tjänar 11 500 kr

27 000 kr vid två betalningstillfällen à 13 500 kr för en sexmånadersperiod i förskott - du tjänar 10 000 kr

31 200 kr vid månadsbetalning á 2 600 kr per månad i förskott – du tjänar 5 800 kr

Kontakt/Boka

 

Catarina Bäckstrand

Telefon: 070 603 88 33

 

E-post: catarina@entiretyab.com

 

Kontaktformulär