Föreläsningar/Kurser

Föreläsningar och kurser

Här hittar du essensen i mina föreläsningar och kurser

Kroppen minns det du vill glömma!

Föredrag

Människan är en helhet och det går inte att skilja kropp och känslor från varandra. Kroppen tänker, känner, minns i mycket högre grad än vad vi egentligen vill tro. Problem som vi upplever i livet har alltid en förklaring och ur kroppens synpunkt är alla obalanser stress.   Det är inte verkligheten som har betydelse utan din upplevelse av verkligheten och hur du förhåller dig till den. Kropp, tanke och känsla samspelar.


Jag pratar bl a om hur kroppens olika delarna hänger ihop med motsvarande delar av psyket.


Healing!

Föredrag


De energier som finns i healing fördelar sig på motsvarande vis som när vitt ljus träffar en prisma och ett fantastiskt spektra av färger uppstår - från den djupaste röda till den mest förfinade violetta färgen över ett nästan ofattligt brett spektrum. Så sker det i healing när energierna fördelar sig från kroppens basala livsenergi, över de rent psykiska energierna till de mest förfinade spirituella - precis som med färgspektrat -  långt utöver vad vi klarar av att uppfatta.

Kroppens koppling till våra Chakra och psyket

Föredrag

En väsentlig del av kroppens psykiska energi rör sig genom de energicenter, som kallas för chakran. Chakran har därför stor betydelse för vår utveckling och för psyket generellt. Om ett chakra kommer ur balans, blir för öppet eller stängt eller bara inte utvecklas, avspeglas det i en tillsvarande obalans i sinnet.

Andas bättre - varför det?

Föredrag med workshop


Din andning påverkar dig mer än du anar. Du kan öka din energi, minska din stress, gå ned i vikt, förbättra din astma, få bättre träningsresultat, stabilisera ditt blodtryck, förbättra ditt sexliv och mycket mer där till enbart genom att andas  bättre!


  Är DU  medveten om HUR du andas?


På sikt kommer du känna dig mer

närvarande i livet!

Metamedicin

Föredrag


Enligt Metamedicinen finns det synkronologisk koppling mellan kropp – sinne – hjärna – omgivning. Varje del av vår hjärna relaterar till ett specifikt organ och en specifik konflikt eller trauma.

Drömmar - har de något att säga dig?

Föredrag

En dröm kan vara en ingångsport till att förstå dig själv på ett djupare plan. Det som dyker upp i dina drömmar har något att säga dig och du kan lära dig att förstå vad drömmarna vill.

Medveten  Andning


Med förbättrad och medveten Andning kan du

 • Lugna en stressad hjärna
 • Minska smärta och värk
 • Få bättre sömn
 • Stabilisera ditt blodtryck
 • Lindra din astma
 • Uppnå andlig utveckling


Vad händer med en mer medveten andning? Vad kan du förvänta dig?

Jo, att du stärker dig själv. Eftersom när du andas fler och fler av de ca 1 000 andetag du tar varje timme på ett bättre sätt får du mer energi, ökar din prestationsförmåga, minskar din kropps stress och dina rädslor. Du får ett ökat inre lugn, bättre hälsa och vid fysisk aktivitet blir du mer uthållig och återhämtar dig snabbare.


Fem träffar under tio veckor

Rubriker:

1. Andningen i vår vardag

2. Bra andningsvanor

3. Andningen i vår personlig utveckling

4. Andning och träning

5. Andning och (o)hälsa


Under kursen...

 • Lär du dig att förstå skillnaden mellan bra och mindre bra andningsvanor
 • får du enkla tips, verktyg och övningar för att förbättra din andning
 • får du ökad förståelse om hur din andning påverkar din hälsa vad gäller till exempel sömn, stress, rädsla, harmoni, träning, hjärna, hjärta, pH- balans, vikt och dina andningsvägar med mera.
 • kommer du också att förstå hur förbättrade andningsvanor kan leda till personlig utveckling och bättre idrottsprestationer
 • gör vi andningsövningar gemensamt och du gör andningsövningar mellan träffarna.Kursen riktar sig även till dig som vill förbättra ditt egna välmående

– fysiskt, mentalt och känslomässigt – enbart genom att andas ...

… på ett mer medvetet sätt!

Copyright © All Rights Reserved entirety ab